Protein-is med jordbær og hvid chokolade
Opskrift

Protein-is med jordbær og hvid chokolade

Ved hjælp af denne enkle opskrift kan du lave velsmagende og sund is, som både din gane og muskler vil elske!

Is er en frossen fødevare, hvis vigtigste ingredienser traditionelt set udgøres af sukker, æggeblomme samt fløde eller mælk. Og masser af det hele - men ikke så meget af det sunde. Hvis du leder efter et lidt mere sundt alternativ, så du med god samvittighed - og med formen i god behold - kan nyde en is i eftermiddagssolen, har vi nogle rigtig gode opskrifter, som du bare må prøve!

Denne variant af proteinis er bedst, hvis du har adgang til en ismaskine. Det er dog også muligt at lave isen uden maskinen, men så bør du sørge for at røre jævnligt under nedfrysningen. Basen i ​​denne opskrift består af kvark, æggehvider og mælk. Derefter kan du variere i det uendelige med forskellige varianter. Vi giver dig her nogle forslag - det er vores personlige favoritter!

Ingredienser

  • 200 g kvark
  • 2 æggehvider
  • 0,5 dl mælk
  • dl Whey-80 (jordbær smag)
  • 1 spsk jordbærsirup
  • 100 g jordbær (friske eller frosne)
  • 2 spsk hakket hvid chokolade
  • 1 tsk Sukrin

Fremgangsmåde

  1. Bland kvark og mælk med de smagsgivende ingredienser, indtil massen er glat.
  2. Pisk æggehviderne og vend dem i dejen.
  3. Hæld massen i en ismaskine og lad den køre, indtil den ønskede konsistens er opnået.
  4. Hvis du ikke har adgang til en ismaskine, kan du sætte blandingen i fryseren i 3-4 timer.
  5. Omrør grundigt mindst en gang hvert 30. minut.

Næringsindhold pr. 100 gram

  • Kulhydrater 3,7 g.
  • Protein 14 g.
  • Fedt 1,8 g.
  • Energi 84 kcal
Mest solgte
+ 28 varianter
Mest solgte
+ 28 varianter
793 anmeldelser
229 kr
Køb
Køb
Mest solgte
Køb flere, spar mere
Mest solgte
Køb flere, spar mere
43 anmeldelser
64 kr
Køb flere, spar mere
Køb flere, spar mere
1 anmeldelser
74 kr