Denne lækre cheesecake i portionsform har et kagelag med smag af chokolade samt cookies & cream-fyld. En ren fornøjelse med hele 27 gram protein! Så lækkert!

Ingredienser

Opskrift portion

Dej

✨2 spsk Instant Oats

✨1 spsk kakaopulver  

✨1 tsk sukrin  

✨1/2 spsk jordnøddesmør @starnutrition 

✨1 spsk mandelmælk 

Fyld

✨2 spsk let flødeost  

✨1/2 dl fedtfri græsk yoghurt  

✨1/2 skefuld (15 g) Whey 80, vanilje @starnutrition 

✨2 tsk sukrin

✨1/2 tsk gelatinepulver 

✨1 Oreo-kiks, smuldret 

Instruktioner 

  1. Til chokoladebunden blander du havregryn, kakaopulver og sukrin. Tilsæt jordnøddesmør og mandelmælk. Bland med en gaffel, indtil du har en dej.  
  2. Smør en form, som kan tåle mikrobølgeovn. Tryk dejen ud i et jævnt lag i bunden af ​​formen.  
  3. Bland flødeost, yoghurt, proteinpulver, sukrin og gelatine. Knus en Oreo-kiks, og tilsæt den i blandingen. Fordel blandingen oven på dejen i formen.  
  4. Brug mikrobølgeovnen til at varme kagen op i 2 minutter. Lad den køle af i 10 minutter, før du tager kagen ud af formen. Servér med flødeskum og flere kager, hvis det ønskes. 

Næringsindhold

Macros (uden topping)

  • Energi 344 kcal 
  • Fedt 15 g 
  • Kulhydrater 30 g 
  • Protein 27 g
Køb produkterne fra opskriften
Køb flere, spar mere
Køb flere, spar mere
20 anmeldelser
49 kr
Køb flere, spar mere
Køb flere, spar mere
1 anmeldelser
74 kr
Mest solgte
Køb flere, spar mere
+ 1 variant
Mest solgte
Køb flere, spar mere
+ 1 variant
136 anmeldelser
79 kr
Køb
Køb
Mest solgte
+ 28 varianter
Mest solgte
+ 28 varianter
793 anmeldelser
229 kr
Køb
Køb