Proteinmuffins

Saftige proteinmuffins med vaniljesmag. Opskriften giver 12 små muffins.

Ingredienser

(12 MINIMUFFINS)

  • 1,5 dl (55 g) havregryn
  • 0,5 dl (20 g) mandelmel
  • 1 måleske (20 g) Whey-100 vanilje
  • 1 spsk. Stevia strøsukker
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 æg
  • 30 ml Liquid Eggwhite
  • 0,35 dl (35 g) usødet æblemos
  • 0,5 dl usødet mandelmælk (eller mælk efter eget valg)

Næringsværdi

Pr. minimuffin

  • Kulhydrater 3,3 g
  • Protein 3 g
  • Fedt 1,7 g
  • Energi 32 kcal

Fremgangsmåde

  1. Indstil ovnen på 175 grader.
  2. Pisk æggehviden stiv.
  3. Hæld resten af ingredienserne i en skål, og bland det hele sammen med en stavblender, indtil du får en jævn dej.
  4. Vend forsigtigt æggehviden i, så luften ikke forsvinder. Hæld dejen i muffinforme.
  5. Bag dem i ovnen i 10-12 minutter.
  6. Tag dem ud, og lad dem afkøle.

Produkter til opskriften

Mest solgte
+ 11 varianter
Mest solgte
+ 11 varianter
360 anmeldelser
299 kr
Køb
Køb
Mest solgte
-40 i Jubilæumstrappe
+ 28 varianter
Mest solgte
-40 i Jubilæumstrappe
+ 28 varianter
740 anmeldelser
229 kr
Køb
Køb
Mest solgte
64 kr