Kollagen er en af de mest almindelige former for protein i kroppen. En nem måde at øge indtaget af kollagen på er med Keto Collagen fra Applied Nutrition, som kun indeholder hydrolyseret kollagen i kombination med MCT. Dette kollagen kommer fra køer fodret på græs. Produktet er helt fri for farve, sødestoffer og aroma.
Kollagen er et bindevævsprotein, der findes i næsten alle væv i kroppen. Kollagen findes også i den mad, vi spiser – dog kun i animalske produkter. Kollagen er et sejt protein, som kroppen har svært ved at nedbryde af sig selv, men langsom madlavning gør det ofte muligt. Hvis du ikke vil bruge flere timer i køkkenet hver dag, er Keto Collagen fra Applied Nutrition et meget nemmere valg.
Keto Collagen indeholder hydrolyseret kollagen, hvilket betyder, at det allerede er for-fordøjet eller med andre ord allerede er delvist nedbrudt. Kollagenet kommer udelukkende fra græsfodrede køer. Kollagenet er kombineret med MCT. Dette produkt er helt fri for andre tilsætningsstoffer og indeholder derfor hverken farve, aroma eller sødestoffer.
Du kan blande Keto Collagen i valgfri væske. Du kan indtage det, som det er i vand, men det er også velegnet i mad, smoothies, kaffe og meget andet. Husk, at kollagen kan klumpe, når det blandes med for kold væske.
Antal portioner pr. pakke / Anvendelsesmængde: Bland 1 skefuld (13 g) i valgfri væske/drik. Husk, at kollagen lettere klumper, når det blandes i kold drik. En pakke indeholder 25 portioner.
Næringsindhold: |
Pr. 100 g |
Pr. 13 g |
RI % * |
Energi |
1.977 kJ / 470 kcal |
257 kJ / 61 kcal |
|
Fedt |
23,1 g |
3 g |
|
- heraf mættet fedt |
23,1 g |
3 g |
|
Kulhydrater |
0 g |
0 g |
|
- heraf sukkerarter |
0 g |
0 g |
|
Fibre |
0 g |
0 g |
|
Protein |
69,23 g |
9 g |
|
Salt |
1,08 g |
0,14 g |
18 / 2 |
*Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8.400 kJ/2.000 kcal).
Ingredienser og allergener:
Hydrolyseret kollagen som peptider (bovint), mellemkædede triglycerider.
Oprindelsesland:
Storbritannien.
Opbevaring:
Opbevares tørt i vellukket original emballage.
Øvrigt:
Tænk på vigtigheden af en alsidig og balanceret kost.