×

Velkommen till Bodystore.dk!

0 0,00 kr
  • Fri fragtover 200,-
  • Gratis Retur
  • Prisgaranti
  • Bonusprodukter

Sections

×

    Persondata

    Oplysninger om Bodystores behandling af dine personlige oplysninger

    Bodystore beskytter dine personlige oplysninger. Det betyder bl.a., at vi forklarer, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger, at vi ikke sælger dine personlige oplysninger til andre virksomheder og at vi overholder de gældende regler om databeskyttelse.

    Nedenfor beskriver vi, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger, hvilke rettigheder du har, hvad du skal gøre, hvis du har spørgsmål etc. Du kan klikke på de detaljerede oplysninger nedenfor og læse mere om, hvilke regler, der gælder for dig som kunde, og hvilke regler, der gælder for dig som klubmedlem.

    Hvem er persondataansvarlig?

    Health and Sports Nutrition Group HSNG AB, CVR-nr. 556564-4258, (Bodystore) er ansvarlig for behandling af dine personlige oplysninger.

    Hvilken type personlige oplysninger behandler vi?

    Hvilke personlige oplysninger, vi behandler, afhænger af, om du er en kunde eller også er kundenmedlem. Læs mere i de detaljerede oplysninger længere nede.

    Til hvilke formål behandles dine personoplysninger?

    Vi behandler dine personlige oplysninger til forskellige formål. Læs mere i de detaljerede oplysninger længere nede. Hvis du klubmedlem, behandler Bodystore din købshistorik, din søgning og brugeradfærd på vores hjemmeside til at anbefale produkter, som vi mener, du kan være interesseret i, samt til at sende direkte personlige tilbud til dig.

    Hvilke rettigheder har du og hvordan udøver du dem?

    Du har visse rettigheder, når det kommer til vores behandling af dine personlige oplysninger. Kontakt Bodystore via gdpr@bodystore.dk. Du kan læse mere om dine rettigheder nedenfor.

    Ret til adgang

    Du har ret til at modtage en bekræftelse på, om vi behandler personlige oplysninger om dig, og i så fald få bestemte oplysninger om, hvorfor vi fx behandler oplysningerne og hvor længe vi opbevarer dem. Du har også ret til at modtage en kopi af alle dine personlige oplysninger.

    Ret til at ændre

    Du har ret til at ændre og rette dine ukorrekte eller ufuldstændige personlige oplysninger. 

    Ret til sletning og begrænsning

    I visse tilfælde har du ret til at få dine personlige oplysninger, fx hvis der ikke er retsgrundlag for behandlingen eller at vi ikke længere behøver dine personlige oplysninger. Under visse betingelser har du ret til at anmode om, at vi begrænser vores behandling og kun opbevarer dine oplysninger. Dette betyder, at vi gemmer oplysningerne, men begrænser behandlingen til passiv lagring.

    Ret til indsigelse

    Da vi bruger dine personlige oplysninger til direkte markedsføring, har du ret til at gøre indsigelse mod dette. Vi vil derefter ophøre den direkte markedsføring. Du har også ret til at gøre indsigelse mod behandling for at forfølge en legitim interesse. I de nedenstående detaljerede kundeoplysninger er beskrevet vores legitime interessser er.  

    Ret til dataportabilitet

    Når vi behandler dine personlige oplysninger for at kunne gennemføre en aftale med dig eller med dit samtykke, har du ret til såkaldt dataportabilitet. Det betyder, at du har ret til at modtage egne oplysninger i et struktureret, almindelig anvendt og maskinlæsbart format, og ret til at få overført disse oplysninger fra én dataansvarlig til en anden.

    Hvad gør man, hvis man har spørgsmål eller klager?

    Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personlige oplysnigner er du velkommen til at kontakte os via gdpr@bodystore.dk, Installatörvägen 21 461 37 Trollhättan, Sweden eller tlf.: 78 75 42 00. Du kan også maile dine spørgsmål direkte til vores databeskyttelsesteam på dpo@bodystore.dk.

    Du har også altid ret til at indgive en klage eller anmelde evt. overtrædelser af den gældende persondataforordning til Datatilsynet.

    Hvad sker der, hvis vi ændrer vores behandling af personlige oplysninger?

    Hvis vi fx behandler dine personlige oplysninger til nye formål, indsamler flere oplysninger eller deler dine oplysninger med andre virksomheder, vil vi informere dig om dette. Den seneste udgave af oplysningerne er altid offentliggjort på www.bodystore.dk.

    Hvilke cookies bruger I?

    Hvis du vil vide mere om brug af cookies på vores hjemmeside kan du læse mere her.

    Detaljerede oplysninger om alle kunder

    Nedenfor finder du information om vores behandling af dine personlige oplysninger. Bodystores gældende vilkår og betingelser kan du læse her.

    Hvilken type personlige oplysninger behandler vi?

    De oplysninger, vi behandler om dig, er navn, adresse, e-mailadresse, køn, fødselsdato, mobiltelefonnummer, købshistorik, kundesegment, produktvalg, søge- og brugeradfærd på vores hjemmeside, kundenummer, ordrenummer, IP-adresse samt din kommunikation med os.

    Til hvilke formål behandles mine personoplysninger? Hvilket retsgrundlag er der for behandlingen af mine personlige oplysninger?

    Vi bruger dine personlige oplysninger til at administrere dine køb på vores hjemmeside, herunder til at behandle din ordre, returneringer samt reklamationer.
    Retsgrundlaget for denne behandling: aftale

    Vi bruger dine personlige oplysninger til at sende dig meddelelser om leveringsstatus og til at kontakte dig i tilfælde af problemer med leveringen af din ordre.
    Retsgrundlaget for denne behandling: aftale

    Vi bruger dine personlige oplysninger til at gennemføre dine betalinger.
    Retsgrundlaget for denne behandling: aftale

    Vi tilbyder dig forskellige betalingsmuligheder og vil foretage en analyse af hvilke betalingsmuligheder, der er tilgængelige for dig, samt analysere din betalingsoversigt og foretage en kreditkontrol.
    Retsgrundlaget for denne behandling: aftale

    Vi bruger dine personlige oplysninger til at håndtere anmodninger fra dig via vores kundeservice, via e-mail, vores chatfunktion, telefon og sociale medier.
    Retsgrundlaget for denne behandling: aftale

    Vi bruger dine personlige oplysninger til at administrere garantirelaterede krav og produktreklamation.
    Retsgrundlaget for denne behandling: aftale

    Vi bruger dine personlige oplysninger til at identificere dig og til at bekræfte, at du har den lovpligtige lavalder til at foretage køb på vores hjemmeside.
    Retsgrundlaget for denne behandling: juridisk forpligtelse

    Vi bruger dine personlige oplysninger til at bekræfte din adresse med eksterne partnere.
    Retsgrundlaget for denne behandling: interesseafvejning

    Vi bruger dine personlige oplysninger til at sende dig nyhedsbreve og tilbud.
    Retsgrundlaget for denne behandling: interesseafvejning

    Vi kan bruge dine personlige oplysninger i overensstemmelse med den gældende lovgivning, til at overholde myndighedspåbud og til at besvare henvendelser fra offentlige og statslige myndigheder.
    Retsgrundlaget for denne behandling: retlig forpligtelse.

    Hvor længe opbevares mine oplysninger?

    Til at opfylde vores forpligtelser under og efter købet af et produkt: tre (3) år fra datoen for dit sidste køb.

    Til marketingsføring og kundeservicekontakt, der er baseret en interesseafvejning: tolv (12) måneder fra dit seneste køb.

    Til bogføring: syv (7) år plus indeværende i overensstemmelse med den gældende lovgivning.

    Til alle juridiske forpligtelser opbevares oplysningerne så længe det kræves iht. den gældende lovgivning.

    Dine personlige oplysninger vil aldrig blive opbevaret længere end tilladt i henhold til gældende lovgivning.

    Hvordan indsamler I personlige oplysninger?

    Vi indsamler personlige oplysninger direkte fra dig, når du foretager et køb, kontakter os etc.

    Er det valgfrit at angive personlige oplysninger?

    Alle dine personlige oplysninger med undtagelse af "virksomhed" og "gemte kreditkortoplysninger" skal oplyses ved køb på vores hjemmeside.

    Hvem deler vi dine personlige oplysninger med?

    Vi deler dine personlige oplysninger med virksomheder, der leverer betalingsløsninger, leverer dine produkter, marketingstjenester, der agerer på vores vegne, og som fx administrerer og kommunikerer meddelelser samt tilbud og IT-relaterede tjenester, fx opbevaring og vedligeholdelse. Tjenesteleverandører må kun behandle dine personoplysninger i overensstemmelse med vores instruktioner, og må ikke anvende oplysningerne til deres egne formål.

    Dine personlige oplysninger vil blive behandlet i EU/EØS og i Ukraine. For modtagere, uden for EU/EØS, har vi sikret, at der er tilstrækkelig beskyttelse af dine personlige oplysninger med såkaldte standardiserede databeskyttelsesregler. Kontakt os for yderligere oplysninger gdpr@bodystore.dk

    Træffer I automatiserede beslutninger?

    Vi træffer ingen automatiserede beslutninger om dig.

    Detaljerede oplysninger til medlemmer

    Som klubmedlem indgår du en medlemsaftale med Bodystores kundeklub, hvor du vil modtage relevante tilbud, få adgang til medlemspriser, før-udsalg etc. Vilkår og betingelser for kundeklubben kan findes her. Nedenfor er oplysninger om vores behandling af dine personlige oplysninger, som specifikt gælder for klubmedlemmer.

    Hvilken type personlige oplysninger behandler vi?

    De oplysninger, vi behandler om dig, er navn, adresse, e-mailadresse, køn, fødselsdato, mobiltelefonnummer, købshistorik, medlemsoplysninger, medlemsstatus, kundesegment, produktvalg, søge- og brugeradfærd på vores hjemmeside, kundenummer, ordrenummer, IP-adresse samt din kommunikation med os.

    Til hvilke formål behandles mine personoplysninger?

    Vi behandler dine kontaktoplysninger til at sende målrettede og personlige tilbud til dig, til at sende dig nyhedsbreve samt til at besvare på dine henvendelser, spørgsmål, kommentarer etc.

    Vi behandler din købshistorik samt oplysninger om din søge- og brugeradfærd på vores hjemmeside, adresse, køn, fødselsdato, kundesegment, produktvalg og medlemsstatus til at identificere og anbefale andre produkter, som vi tror, du kunne være interesseret i, samt til direkte markedsføring. Til disse formål vurderer og analyserer vi dine personlige oplysninger. Dette betyder, at der forekommer en såkaldt profilering. Resultaterne af profileringen er, at visse klubmedlemmer får nogle tilbud og andre klubmedlemmer får andre tilbud.

    Hvilket retsgrundlag er der for behandlingen af mine personlige oplysninger?

    Retsgrundlaget for behandling af dine personlige oplysninger til ovennævnte formål er at opfylde de gældende vilkår og betingelser for medlemskab i Bodystores kundeklub.

    Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

    Dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med ovennævnte formål under dit medlemskab af kundeklubben.

    Hvordan indsamler I personlige oplysninger?

    Vi indsamler personlige oplysninger direkte fra dig, når du bliver medlem, foretager et køb, kontakter os etc.

    Er det valgfrit at angive personlige oplysninger?

    Alle dine personlige oplysninger med undtagelse af "virksomhed" og "gemte kreditkortoplysninger" skal oplyses ved tilmelding til Bodystores kundeklub, hvor du får relevante tilbud, medlemspriser, før-udsalg etc..

    Hvem deler vi dine personlige oplysninger med?

    Vi deler dine personlige oplysninger med virksomheder, der leverer marketingstjenester og som fx administrerer og kommunikerer meddelelser samt tilbud, foretager kundeanalyser samt IT-relaterede tjenester, fx opbevaring og vedligeholdelse. Tjenesteleverandører må kun behandle dine personoplysninger i overensstemmelse med vores instruktioner, og må ikke anvende oplysningerne til deres egne formål.

    Dine personlige oplysninger vil blive behandlet i EU/EØS og i Ukraine. For modtagere, uden for EU/EØS, har vi sikret, at der er tilstrækkelig beskyttelse af dine personlige oplysninger med såkaldte standardiserede databeskyttelsesregler. Kontakt os for yderligere oplysninger gdpr@bodystore.dk

    Træffer I automatiserede beslutninger?

    Vi træffer ingen automatiserede beslutninger om dig.