×

Velkommen till Bodystore.dk!

0 0 kr
  • Fri fragtover 200,-
  • Gratis Retur
  • Prisgaranti
  • Bonusprodukter

Sections

×
    Russisk salat med varm nuddelsalat

    Russisk salat med varm nuddelsalat

    ussisk salat kan spises, som den er, anvendes som pålæg eller som i nedenstående serveringsforslag - sammen med en mættende nuddelsalat.

    Denne opskrift er en forenklet version, hvor fokus ligger lige så meget på næringsindholdet som på smag. Og når man laver mad, kan man lige så godt gøre det i store mængder. Så denne opskrift giver cirka 10 portioner. Nedenfor finder du opskriften på både russisk salat og den varme nuddelsalat.

     

    Næringsindhold (Russisk salat)

     

    per 100 g

    per portion (360 g)

    Energi

    73 kcal

    293 kcal

    Protein

    8,9 g

    35,9 g

    Fedt

    1,9 g

    7,8 g

    Kulhydrater

    4,5 g

    18,3 g

    Fibre

    0,7 g

    2,9 g

     

    Næringsindhold (Varm nuddelsalat)

     

    per 100 g

    per portion (150 g)

    Energi

    23 kcal

    35 kcal

    Protein

    0,7 g

    1,1 g

    Fedt

    1,7 g

    2,6 g

    Kulhydrater

    1,3 g

    2 g

    Fibre

    27,3 g

    41 g


    Ingredienser 10 portioner

    7 ProTin Nutrition Chicken Breast Fillet

    1,000 g Kartofler

    1 Hel dåse saltagurker

    10 Æg

    2 Dåser Walden Farms Amazin’ Mayo

    1 g Salt og Sort peber

    5 Diet Noodles

    1 spsk Organic Coconut Oil

    2 Chilifrugter

    3 Fed hvidløg

    1 Forårsløg

    2 Spsk Fiskesauce

    1 Lime

    2 spsk Walden Farms Salad Dressing

    1 g Salt


    Instruktioner

    1. Kog kartofler og æg og lad afkøle.
    2. Hvis du anvender kyllingefilét skal det tilberedes - eksempelvis ved at koge i letsaltet vand i ca 15 minutter.
    3. Hak kylling, kartoffel, æg og saltagurk.
    4. Bland de hakkede ingredienser med mayonnaisen i en stor skål.
    5. Smag til med salt og peber.
    6. Opbevar i køleskabet og server den afkølet.
    7. Sådan laver du nuddelsalat:
    8. Skyl nudlerne i koldt vand og lad dem dræne.
    9. Hak hvidløg, forårsløg og chili. Fjern frø og stilk.
    10. Varm kokosolien i en stegepande ved høj varme. Hæld hvidløg, chili, forårsløg og nudler sammen på panden i ca 5 minutter.
    11. Tilføj fiskesauce og juicen fra en halv lime. Smag til med salt.
    12. Hæld salatdressingen over inden servering.