×

Velkommen till Bodystore.dk!

0 0,00 kr
  • Fri fragtover 200,-
  • Gratis Retur
  • Prisgaranti
  • Bonusprodukter

Sections

×
    Marineret oksefilet  med sød kartoffelmos

    Marineret oksefilet med sød kartoffelmos


    Ingredienser 1 portion

    200 g oksefilet

    1 tsk. olivenolie

    2 tsk. rødvin

    2 hvidløg (fed)

    0.5 løg

    0.5 tsk. timian

    2 tsk. rosmarin

    2 tsk. peber

    20 ml stødt ingefær

    200 g søde kartofler (kogte)

    5 g smør

    salt, peber

    1 hvidløg (fed)


    Instruktioner

    1. Dagen før: Skræl og snit gulerødder, hak hvidløg, timian, rosmarin og ingefær fint. Kom det i en pose sammen med oksefileten, og stil det i køleskabet i 24 timer.
    2. 1 time før servering: Skræl og kog de søde kartofler i ca. 25 min. Mos dem med en gaffel. Bland smør, salt, peber og det hakkede hvidløg i mosen.
    3. Ovnsteg det marinerede kød 20 min i ovnen ved ca. 200 grader. Husk at bruge et stegetermometer. Hvis stegen skal være gennemstegt, skal midten af kødet være 65-68 grader.
    4. Server med en salat af rucola eller krydderurter oprørt i skyr.

    Ernæring

    Næringsindhold / portion

    Kulhydrater 47 g

    Protein 47 g

    Fedt 21 g

    Energi 577 kcal