×

Velkommen till Bodystore.dk!

0 0,00 kr
  • Fri fragtover 200,-
  • Gratis Retur
  • Prisgaranti
  • Bonusprodukter

Sections

×
    Kyllingetærte

    Kyllingetærte

    Denne tærte er rig på protein og har et lavt fedtindhold, da dejen er lavet med hytteost. Tærten smager godt både varm og kold!

    Sesamolie koldpresset, Crearome

     


    Ingredienser 8 portioner

    200 ml hytteost (1,5 %)

    2 spsk. margarine (let)

    170 ml vand

    400 ml mel

    1 tsk. salt

    2 kyllingefilet (stegt)

    1 peber (rød)

    2 tsk. karry

    2 spsk. koriander

    1 hvidløg (fed)

    1 tsk. salt

    1 tsk. sesamolie

    1 tsk. peber

    3 æg

    250 ml mælk


    Instruktioner

    1. Blend hytteost, margarine og vand med en stavblender til det bliver én masse. Tilsæt mel og salt, og ælt til en dej. Lad dejen hvile, mens du gør fyldet klar.
    2. Sæt ovnen på 180 grader. Skær kyllingefileterne og rød peber i tern, og hak purløgene. Fordel ingredienserne på tærtebunden. Pisk æg og mælk sammen med krydderierne, og hæld det ud over fyldet.
    3. Smør en tærteform, og rul dejen ud, så den passer til formen. Forbag den i 8 min.
    4. Bag midt i ovnen i 40-45 min., til tærten er blevet fast og gyldenbrun. Hvis tærten er blevet for mørk, inden den er blevet fast, kan du dække den over med folie, til den er klar.

    Ernæring

    Næringsindhold / portion

    Kulhydrater 27 g

    Protein 22 g

    Fedt 4 g

    Energi 234 kcal