×

Velkommen till Bodystore.dk!

0 0 kr
  • Fri fragtover 200,-
  • Gratis Retur
  • Prisgaranti
  • Bonusprodukter

Sections

×
    Italiensk Fitnessfisk

    Italiensk Fitnessfisk

    Tilberedningstid: 40 minutter


    Ingredienser 0 portion

    1 tsk. olivenolie

    200 g torsk

    1 fiskebouillon (kvart)

    1 tsk. citronsaft

    4 oliven (uden sten)

    1 tomater

    1 hvidløg (kvart)

    15 g stærk ost (20%)

    1 spsk. pinjekerner

    50 ml quinoa


    Instruktioner

    1. Lad fisken nå rumtemperatur. Del den i portioner á 200 g og læg portionerne i et smurt, ildfast fad.
    2. Tænd ovnen på 225 grader.
    3. Fisken krydres med citronsaft, hakket hvidløg og smuldret fiskebouillon.
    4. Dæk fisken til med skiver af tomat, porrer (tynde skiver) og oliven.
    5. Riv osten og strø den over fisken sammen med pinjekernerne og bag i ovnen i 15-20 min.
    6. Kog quinoaen i let saltet vand, følg instruktionen på pakken.
    7. Kontrollér, om fisken er færdig, ved at se om den let falder fra hinanden.
    8. Fordel den færdige ret i madbokse og lad den køle af inden servering eller nedfrysning.

    Ernæring

    Næringsindhold / portion

    Kulhydrater 6 g

    Protein 42 g

    Fedt 18 g

    Energi 357 kcal