×

Velkommen till Bodystore.dk!

0 0,00 kr
  • Fri fragtover 200,-
  • Gratis Retur
  • Prisgaranti
  • Bonusprodukter

Sections

×
    Indisk kyllingegryde

    Indisk kyllingegryde

    Tilberedningstid: 30 minutter
     

    Organic Coconut Oil, Vitaprana

    Low Carb Økologisk Mandelmel, Carbzone


    Ingredienser 1 portion

    200 g kyllingefilet

    50 g kartofler

    1 løg

    1 tsk. kokosolie

    salt

    10 g mandelmel

    garam masala (krydderi)

    karry

    kanel

    frisk ingefær

    1 hvidløg (fed)

    0.5 tomater (dåse - hakkede, med chili)

    50 ml kokosmælk (light)

    1 grøntsagsbouillon (kvart)

    40 g madlavningsfløde (light)

    40 g frisk spinat

    50 ml vand


    Instruktioner

    1. Skær kylling, løg og kartofler ud i tern.
    2. Svits kylling, løg og kartofler i lidt olie på en op­varmet pande uden at tilberede dem helt. Put derefter ingredienserne i en gryde.
    3. Ingredienserne i gryden tilsættes mandelmel, revet ingefær, krydderier og hvidløg, og der omrøres i et minuts tid.
    4. Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk og grøntsagsbouillon, og lad gryden simre i 5 min.
    5. Til sidst tilsættes spinat og vand. Lad retten koge i ca. 5 min. Kontrollér, at kyllingen er gennemstegt og at kartoflerne er møre, inden du slukker for gryden.
    6. Fordel retten i madbokse og lad maden dampe af. Retten kan fryses ned, hvis du laver flere portioner.

    Ernæring

    Næringsindhold / portion

    Kulhydrater 24 g

    Protein 54 g

    Fedt 19 g

    Energi 479 kcal