×

Velkommen till Bodystore.dk!

0 0 kr
  • Fri fragtover 200,-
  • Gratis Retur
  • Prisgaranti
  • Bonusprodukter

Sections

×
    Grillet fisk- og skaldyrsspyd med asiatisk coleslaw

    Grillet fisk- og skaldyrsspyd med asiatisk coleslaw

    Fisk og skaldyr er både sundt og godt, og de er desuden også nemme at grille! Fisk, skaldyr og alger er rige på protein og indeholder gavnlige omega-3 fedtsyrer og jod. Disse næringsstoffer er nødvendige for stofskiftet og hjælper med at holde sommerformen! Sammen med en slankere udgave af den klassiske coleslaw, som vi har givet et asiatisk touch, bliver denne ret, med garanti, hurtigt en favorit.
    Kogte basmatiris passer godt til retten, men risene er ikke medtaget ernæringsberegningen.
     
    • Rig på protein og omega-3
    • Gluten-fri


    Ingredienser 4 portioner

    200 g laks

    500 g sandart

    8 kammuslinger

    2 lime (saften)

    2 tsk. akaciehonning

    1 tsk. chiliflager

    1 tsk. ingefær (fersk revet)

    havsalt

    80 ml olivenolie


    Instruktioner

    1. Læg træspyddene i blød.
    2. Bland marinaden i en plastikpose.
    3. Skær fisken i tern, og læg stykkerne i marinaden sammen med kammuslingerne.
    4. Lad det hvile i 60 min. i køleskab.
    5. Sæt de marinerede skaldyr på de iblødlagte spyd, og lad dem hvile i 30 min. ved rumtemperatur, inden de grilles.
    6. Grill spyddene over kraftige gløder, 2 min. på hver side. Anvend med fordel en olieret rist.

    Ernæring

    Næringsindhold / portion

    Kulhydrater 7 g

    Protein 40 g

    Fedt 25 g

    Energi 425 kcal