×

Velkommen till Bodystore.dk!

0 0 kr
  • Fri fragtover 200,-
  • Gratis Retur
  • Prisgaranti
  • Bonusprodukter

Sections

×
    Glutenfri Protein-Granola

    Glutenfri Protein-Granola

    Whey-80, Star Nutrition

    Organic Coconut Oil, Vitaprana

    Glutenfri Havregryn, Urtekram

     
    • For at gøre den endnu sprødere tilføjes nødder og frø til blandingen. 
    • For ekstra antioxidanter tilsættes lidt chokoladestykker, johannesbrød og / eller gojibær. 
    • Hvis du gerne vil have en sødere granola, og du ikke har noget imod de ekstra kulhydrater, så tilføj en spiseskefuld honning. Honning fungerer godt, fordi det binder det hele sammen og samtidig tilfører det en ekstra smagsdimension.
    • For at reducere indholdet af kulhydrater kan du udelade dadlerne helt – prøvesmag dejen, før du bager, så du er sikker på, at den er tilstrækkeligt sød til dig.


    Ingredienser 8 Portioner (små skåle)

    225 ml havregryn (almindelige eller glutenfrie)

    90 ml æggehvide

    175 ml Whey-80 (vanilje)

    1 spsk. kokosolie

    90 ml mælk (gerne mandel- eller kokosmælk)

    2 tsk. kanel

    1 spsk. dadler (med top, hakkede)


    Instruktioner

    1. Tænd ovnen på 200 grader.
    2. Bland ingredienserne i en skål, og fordel efterfølgende dejen på en bageplade (husk bagepapir).
    3. Bages i ca. 20 minutter (tjek jævnligt, så du er sikker på, at de ikke bliver svedne), indtil granolaen har en flot, brun farve.
    4. Når den er klar, tager du den ud af ovnen og knækker massen i mindre stykker med dine hænder, en gaffel eller en kniv ... Prøv at få brikkerne så små som du kan.
    5. For at få supersprød granola, bages stykkerne igen. Eller, hvis du ikke spiser det hele på én gang, kan du beholde dem, som de er. Lige inden servering bages de igen ved en høj temperatur, så de bliver rigtig sprøde, selvom de har ligget en dag eller to.

    Ernæring

    Næringsindhold / portion

    Kulhydrater 12,6 g

    Protein 12,3 g

    Fedt 3,7 g

    Energi 133,5 kcal