×

Velkommen till Bodystore.dk!

0 0 kr
  • Fri fragtover 200,-
  • Gratis Retur
  • Prisgaranti
  • Bonusprodukter

Sections

×
    Glutenfri pizza

    Glutenfri pizza

    Opskrift på to mellemstore eller fire mindre pizzaer.

    Tilberedningstid:  15-25 minutter
    Bagetid:  20-30 minutter
     
    Er dejen for tør, tilsæt da en smule vand.
    Tilsæt evt. et par håndfulde fedtfattig mozzarella.
     


    Ingredienser 2 pizzaer

    4 æg (hele)

    6 æggehvider

    400 g havregryn (glutenfri, blendet til mel)

    4 spsk. hytteost (vregryn (blendet til mel) 4 spsk.)

    salt, peber, oregano

    400 g oksekød (magert, hakket)

    12 cherrytomater (i skiver)

    rucolasalat (frisk)

    1 tomatpuré (dåse)


    Instruktioner

    1. Tænd ovnen på 200 C varmluft.
    2. Blend havregrynene til mel, og hæld melet op i en skål.
    3. Blend de otte æg med hytteosten, og bland det op i skålen med havregrynsmelet og krydderier.
    4. Form to større pizzabunde (eller fire mindre) på en bradepande med bagepapir. Lav bundene tynde.
    5. Bages midt i ovnen i ca. 15-20 min. Klargør toppingen imens.
    6. Tag pizzabundene ud, og fordel tomatpuré, oksekød, tomatskiver og en smule oregano udover (evt. også lidt ost).
    7. Bag dem i midten af ovnen igen i ca. 5-10 min. Hold øje med dem, og tag dem ud, når de har opnået den ønskede sprødhed.
    8. Tip: Udskift det tilberedte oksekød med kalkun eller laks, og forsøg med lidt frisk mozzarella og evt. lidt pesto.

    Ernæring

    Næringsindhold / portion

    Kulhydrater 60 g

    Protein 47 g

    Fedt 17,5 g

    Energi 610 kcal