×

Velkommen till Bodystore.dk!

0 0 kr
  • Fri fragtover 200,-
  • Gratis Retur
  • Prisgaranti
  • Bonusprodukter

Sections

×
    Fitnesspirogger

    Fitnesspirogger

    At bage pirogger tager lidt tid, så det kan være en god ide at lave dobbelt portion og ligge halvdelen i fryseren.

    Du kan også bruge andre slags fyld. Prøv dig frem med:

    • Tun, feta og oliven.
    • Kyllingetern, majs og avocado.
    • Æg, kalkun og forårsløg.
    • Pesto, mozzarella og kyllingestrimler.


    Ingredienser 8 portioner

    900 ml fuldkornsmel

    25 g tørgær

    400 ml vand (lunkent)

    1 tsk. salt

    1 spsk. olivenolie

    600 g skinkestrimler

    120 ml chilisovs

    100 g champignon (friske)

    100 g Philadelphia-ost (5 %)

    2 tsk. basilikum (frisk)


    Instruktioner

    1. Kom mel (7 dl), gær og salt i en skål. Tilsæt vand og rør sammen til en blød dej. Lad dejen hvile i 30 min. under et viskestykke, mens du forbereder fyldet.
    2. Skær champignonerne i tynde skiver, og tørsteg dem på en teflonpande, indtil det meste af væsken er fordampet.
    3. Forbered to bageplader med bagepapir, og indstil ovnen på 250 grader. Hæld dejen ud på bordet, husk mel under, og ælt den yderligere med 1 dl mel, indtil dejen er smidig og klumpfri. Del dejen i otte lige store boller. Rul bollerne flade, så de ca. har en diameter på 15 cm, og smør dem med chilisovs indtil 3 cm fra kanten. Læg lidt skinke på den ene halvdel, top med 1 spsk. Philadelphia-ost, champignoner og basilikum. Læg den frie halvdel af dejen over fyldet, og luk tæt med et godt tryk fra en gaffel.
    4. Pensl piroggerne med æg og vand, inden du bager dem, for at få den gyldne skorpe. Bages i midten af ovnen i ca. 12-15 min. Piroggerne er klar, når de har fået farve foroven og forneden. Lad dem køle af på en bagerist.

    Ernæring

    Næringsindhold / portion

    Kulhydrater 42 g

    Protein 26 g

    Fedt 7 g

    Energi 344 kcal