×

Velkommen till Bodystore.dk!

0 0 kr
  • Fri fragtover 200,-
  • Gratis Retur
  • Prisgaranti
  • Bonusprodukter

Sections

×
    Blødende chokolademuffins

    Blødende chokolademuffins

    Tilberedningstid:  5-10 minutter
    Bagetid:  15-20 minutter
     

    Whey-80, Star Nutrition

    Glutenfri Havregryn, Urtekram

     


    Ingredienser 8 Muffins

    60 g Whey-80 (chokolade)

    2 hele æg

    2 æggehvider

    1 banan

    100 g kokosmælk (light)

    100 g havregryn

    25 g kokosflager (kan udelades)

    15 g kakao (gerne sukkerfri og fedtfattig)

    5 g sødemiddel (flydende)

    1 tsk. bagepulver

    120 ml mørk chokolade (stevia/sukkerfri)


    Instruktioner

    1. Tænd ovnen på 180 grader.
    2. Blend alle ingredienser foruden de otte stykker chokolade.
    3. Fordel dejen i nogle faste muffinforme.
    4. Stik et stykke chokolade ned i dejen i de fyldte muffinforme.
    5. Bag dem i midten af ovnen i ca. 15-20 minutter (afhængigt af ovnen).
    6. Tjek, om de er færdige ved at stikke en gaffel ned i en muffin. Når dejen ikke længere klæber til gaflen, er de færdige.
    7. Tip: Drys evt. lidt ekstra kokosflager ud over kagerne, inden de sættes i ovnen. Servér med frisk frugt og en skefuld skyr.

    Ernæring

    Næringsindhold / 2 stk. muffins

    Kulhydrater 9 g

    Protein 20 g

    Fedt 8 g

    Energi 172 kcal