×

Velkommen till Bodystore.dk!

0 0 kr
  • Fri fragtover 500,-
  • Gratis Retur
  • Prisgaranti
  • Bonusprodukter

Sections

×

    Persondata

    Persondata

    Bodystore bekymrer sig om dit privatliv og forsøger derfor altid at beskytte dine persondata på den bedst mulige måde. Bodystores formål er at overholde alle gældende lovgivninger og bestemmelser vedrørende beskyttelse af persondata. Denne politik, blandt andre tiltag, hjælper dig med at forstå, hvilke typer persondata Bodystore indsamler, samt hvordan disse bruges. Ved at acceptere denne persondatapolitik på webstedet ifm. et køb eller udlevering af persondata godkender du, at dine persondata behandles som beskrevet nedenfor. Health and Sports Nutrition Group HSNG AB, (”Bodystore”/”vi”), registreringsnummer 556564-4258, Sveavägen 151, S-113 46 Stockholm, Sweden, telefon 010-703 23 82, er dataansvarlig for behandlingen af dine persondata.

    Hvilke persondata vil vi behandle?

    Vi vil behandle de persondata, som du oplyser eller har oplyser til os, eller som vi har indsamlet via vores websted vha. cookies, med det formål at administrere dine køb og opfylde vores forpligtelser over for dig som vores kunde. De persondata, som Bodystore behandler, omfatter dit navn, køn, e-mailadresse, købs-, betalings- og bestillingshistorik, kreditkortnummer, leveringsadresse, IP-adresse og telefonnummer.

    Hvordan vil vi bruge dine persondata?

    Dataene kan blive brugt til identifikation, eventuel markedsføring, kundeanalyse, nyhedsbreve og statistik.Dataene kan også anvendes til at analysere købevaner med det formål at give dig relevant information og markedsføringsmateriale samt forbedre webstedet, betalingsmetoderne og -processerne. Behandling mht. forbedring af betalingsmetoder og -processer kan omfatte processer, hvor dine persondata overføres til andre virksomheder inden for Bodystores koncern og tredjeparter for at blive inkluderet i analysens grundlag. Persondataene kan derfor blive behandlet sammen med data i andre registre, f.eks. registre over kreditrapporter. Dit CPR-nummer kan blive behandlet i forbindelse med indhentning af tredjeparters kreditrapporter. Brugen af dine persondata kan resultere i, at dataene behandles sammen med data fra andre registre, både inden for og uden for EU, og dine persondata overføres til og behandles af andre virksomheder inden for Bodystores koncernen til formålene beskrevet herover iht. gældende lovgivninger og bestemmelser. Dataene kan også behandles sammen med data fra eller deles med myndigheder eller vores partnere f.eks. til trykning og distribution samt til tredjepartsudbydere af betalings- og kreditkorttjenester. Bodystore er altid yderst varsom med denne type brug.

    Ved at acceptere denne politik på webstedet i forbindelse med køb eller oplysning af persondata godkender du overførsel af dine persondata til lande uden for EØS.
    Hvis hele eller dele af Bodystores forretning sælges eller integreres i en anden virksomhed, kan dine persondata blive videregivet til vores rådgivere, enhver potentiel køber eller køberens rådgiver samt videregives til den nye ejer af virksomheden.

    Bodystore anvender Googles annoncetjenester. De annoncefunktioner som Bodystore anvender via Google Analytics er interesse-, demografi- og remarketingbaserede tilpasningsmetoder. Du kan læse mere om Googles insamling, deling og anvendelse af data her.

    Hvordan vil vi beskytte dine persondata?

    For at beskytte de persondata, vi behandler, har vi implementeret flere sikkerhedsforanstaltninger. Vi har implementeret sikkerhedsprocedurer samt tekniske og organisatoriske midler til at beskytte dine persondata, f.eks. certificeringsprocedurer for webbrowsere. Derudover har vi tilstrækkelige firewalls og antivirusprogrammer til at beskytte og forhindre uautoriseret adgang til netværket. Den fysiske adgang til dataenes opbevaringssted er begrænset, og medarbejdere skal fremvise identifikation for at opnå adgang.
    Derudover bruger Bodystore f.eks. SLL (Secure Socket Layer), som er en protokol til sikker dataoverførsel på internettet (eller andre netværk). Som kunde skal du sikre, at SLL ikke er slået fra i din browsers indstillinger. For at forhindre enhver uautoriseret adgang efter behandling af dit kreditkortnummer vil der blive anvendt envejskoder.

    Hvor længe vil Bodystore opbevare mine persondata?

    Hvis du giver dit samtykke til at blive registreret kunde/medlem af Bodystore, vil dine data blive opbevaret, indtil du afmelder dig. Du kan vælge at afmelde dit medlemskab, når som helst. Hvis du ikke tilmeldes som kunde/medlem, vil dine persondata blive opbevaret så længe som påkrævet til at overholde lovgivningen, eller for Bodystore kan opfylde sine forpligtelser over for dig, f.eks. til at levere eller garantere forpligtelser.

    Uanset hvad, så vil dine persondata aldrig blive opbevaret længere, end hvad der er tilladt i den gældende persondatalov.

    Adgang til, opdatering og rettelser af dine persondata

    I overensstemmelse med den gældende persondatalov er du berettiget til én gang hvert halve år og uden beregning at modtage information om de persondata, som Bodystore behandler om dig, uanset hvordan disse er blevet indsamlet. Hvis du ønsker at modtage denne information, er du velkommen til at kontakte os via almindelig post, e-mail eller telefon.

    Bodystore ønsker at sikre, at dine persondata er korrekte og opdaterede. Hvis nogen af de data, du oplyser til Bodystore, ændres, f.eks. hvis du ændrer e-mailadresse, navn eller betalingsoplysninger, eller du ønsker at ændre din brugerkonto, bedes du give de korrekte oplysninger til Bodystore ved at sende en e-mail til Bodystore. Du er altid berettiget til at anmode om, at dine persondata rettes, blokeres eller slettes.
    Dine persondata vil ikke blive behandlet mhp. direkte markedsføring, hvis ikke du ønsker denne form for behandling. Du kan når som helst tilbagekalde et allerede afgivet samtykke til behandlingen af persondata. En sådan tilbagekaldelse kan begrænses til kun at omfatte en del af behandlingen, f.eks. i forbindelse med direkte markedsføring.

    Links

    Webstedet kan indeholde links til andre websteder. Denne persondatapolitik gælder kun for dette websted. Hvis du sendes videre til et andet websted, bør du læse den persondatapolitik, som gælder for det pågældende websted. Bemærk venligst, at Bodystore ikke er ansvarlig for behandlingen af dine persondata foretaget af eller gennem andre websteder.

    Tilføjelser til persondatapolitikken

    Bodystore forbeholder sig ret til når som helst at ændre denne persondatapolitik i det omfang, der er nødvendigt for at afhjælpe forstyrrelser eller overholde nye lovmæssige eller tekniske krav. Enhver ændring af denne persondatapolitik vil blive lagt ud på webstedet.

    Cookies

    Læs mere om cookies her.